De Kamer


Onze B&B is voorzien van alle gemakken om u een zo prettig en compleet mogelijk verblijf te bieden. Daarom bieden wij u een “schilderachtig” appartement met een heerlijk Lits-Jumeaux 180 x 210 cm. U kunt kiezen tussen twee 1-persoonsdekbedden of één 2-persoonsdekbed.

 

Onze kamer is een knipoog naar van Gogh ;-)

 

Al is onze B&B een knipoog naar van Gogh die u terugvindt in de inrichting, vanzelfsprekend hoeft het u tijdens uw verblijf niet te ontbreken aan de luxe uit deze tijd. Vanzelfsprekend is er een flatscreen tv aanwezig met Netflix. U kunt gebruik maken van ons wifi-netwerk voor bijvoorbeeld Spotify of in alle rust luisteren naar de collectie langspeelplaten die aanwezig is. Voor de koude winteravonden is er een pelletkachel waarbij u kunt genieten van een heerlijk glaasje wijn en een goed boek en weet u... zelfs de boeken zijn al aanwezig!

  

 

De mooie badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche, een fraaie wasbak met badmeubel waar u al uw spulletjes met gemak een plaatsje kunt geven... zelfs u gehele toilettas kunt u kwijt! Ook zijn er badjassen aanwezig. U kunt kennis maken met onze heerlijke huisgeur Atelier Rebul. De heerlijke showergel, hand & bodylotion en liquid soap vindt u in uw kamer. En wilt u na u verblijf nog wat langer nagenieten van onze overheerlijke signature geur? Bestel ze dan hier via onze online shop.

 

De mooie landelijke keuken is voorzien van een koelkast, combi-magnetron, Nespresso apparaat mét Nespresso kuipjes, waterkoker en een 2 pits elektrische kookplaat. Het keukentje is geschikt om kleine gerechten te bereiden maar niet om uitgebreid te koken.

 

Voor de fietsen is er een schuurtje wat op slot kan en waar u eventueel uw accu van uw elektrische fiets op kan laden. Ook hebben wij 2 leenfietsen beschikbaar. Buiten kunt u heerlijk genieten van het ontbijt en van de heerlijke middag- en avondzon, op uw eigen privé-terras. 

 

Het ontbijt

 

Uit eigen ervaring weten wij dat het Ontbijt bij een B&B nogal “ veel” kan zijn. Wij vinden het zonde om eten weg te moeten gooien. Daarom bieden wij u de keuze om aan te geven wat u wensen zijn voor het ontbijt. U kunt kiezen uit heerlijke producten van onze plaatselijke kaasboerderij ‘t Vaartje. ’t Vaartje is gespecialiseerd in heerlijke boerenkazen maar zij hebben ook de keuze uit zuivel- en streekproducten zoals heerlijke jam. Kort voor u verblijf bij ons krijgt u een welkomstmail met allerlei handige informatie met daarbij een keuzelijst voor het ontbijt. Schroom niet te vragen, wij proberen zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het gaat er tenslotte om dat we voor u een heerlijk, compleet verblijf willen verzorgen.